Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Статьи/На окрузі Руслана Сольвара екс-регіонали почали виборчу кампанію

На окрузі Руслана Сольвара екс-регіонали почали виборчу кампанію

На окрузі Руслана Сольвара екс-регіонали почали виборчу кампанію
03.04.2018

На окрузі Руслана Сольвара екс-регіонали почали виборчу кампанію

Виборчі перегони 2019 року вже розпочалися на Фастівщині. До такого висновку прийшов депутат місцевої ради Сергій Іщенко:
- Сьогодні Тетяна Засуха роздавала людям, у яких вона орендує земельні паї, великодні продуктові набори. Такої щедрості від Тетяни Володимирівни не пригадують навіть старожили. Одних м'ясних виробів у святковому пакунку, кажуть, було зо п'ять сортів. А ще паски, солодощі. Окрім того, очільниця агрофірми "Світанок" нібито пообіцяла усім своїм пайовикам безкоштовно виорати їхні городи. Хтось каже, що пані Засуха цими приносинами недвозначно дала зрозуміти як електорату, так і своїм ймовірним конкурентам, що наступного року не виключає можливості балотування до ВР від 91 виборчого округу. Нагадаю, що раніше Тетяна Володимирівна чотири рази балотувалася до парламенту, із них два рази від 94 округу (останній раз невдало), і два рази за списками Партії Регіонів. Оскільки до цих пір невідомо, за якою системою проходитимуть наступні вибори до ВР (пропорційною, змішаною, мажоритарною) і якої конфігурації набудуть майбутні виборчі округи, екс-парламентарка, вочевидь, вирішила про всяк випадок перестрахуватися і розгорнути виборчу кампанію одразу на двох округах. Якщо так станеться, що вона остаточно зупинить свій погляд на 91 окрузі, то нас, швидше за все, очікує запекла боротьба між нею і чинним депутатом Русланом Сольваром. І переможця за таких розкладів передбачити буде дуже складно. Та й не хочеться навіть припускати такий сценарій.
І попри те, що діючий обранець від 91 округу Руслан Сольвар має потужний авторитет, повагу та рейтинг серед людей, брудні технології, які демонструє пані Засуха для окремих категорій можуть спрацювати. «Вибори за гречку» - стандартний варіант, які практикували у всі часи українські брудні політики.
Руслан Сольвар у будь-якому разі не боїться конкурентів. Адже він постійно працює на окрузі із людьми, допомагає їм, знає їхні проблеми. Він – не заїжджий гастролер із мішком грошей, він – людина, яка дійсно живе тим, що робить людям добро.

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP