Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Українців закликають терміново відкласти поїздки у Єгипет

Українців закликають терміново відкласти поїздки у Єгипет

Українців закликають терміново відкласти поїздки у Єгипет
19.04.2018

Міністерство закордонних справ (МЗС) України порадило співвітчизникам утриматися від відвідування Єгипту, оскільки владою країни продовжено надзвичайний стан (НС) на час дії антитерористичної операції “Синай-2018”.

Про це Міністерство закордонних справ повідомляє на своєму офіційному сайті, передає НАРОДНА ПРАВДА.

Єгипетські Збройні сили і Міністерство внутрішніх справ проведуть антитерористичну операцію, вона проходитиме в північній і центральній частині Синайського півострову, дельті Нілу і в Західній пустелі Єгипту.

В умовах надзвичайного стану в Єгипті діють посилені заходи безпеки: у аеропортах, готелях, поблизу релігійних святинь і культових споруд, в курортних зонах і прилеглих до них пляжних смугах.

Тим, хто вже перебуває в Єгипті, МЗС не рекомендував перебувати і відвідувати північні і центральні території Синайського півострова. Це застереження також поширюється на пустельні райони на захід від долини річки Ніл.

Відпочиваючим в Єгипті відомство порадило “проявляти підвищену увагу і обережність, утримуватися від виїзду за межі місць організованого відпочинку”. А також стежити за новинами місцевої преси.

Парламент Арабської Республіки Єгипет 15 квітня в черговий раз на три місяці продовжив надзвичайний стан.

Нагадаймо, у липні в Хургаді стався теракт, коли на туристів напав з ножем чоловік. Але українців серед постраждалих не виявилося.

21 лютого у місті Хургада була вбита громадянка України, яка проживала на території Єгипту в цивільному шлюбі з громадянином цієї країни.

До слова, раніше ми називали топ-5 кращих готелів Єгипту.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/19/ukrayintsiv-zaklykayut-terminovo-vidklasty-poyizdky-u-yegypet/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP