Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Меркель хоче, щоб Трамп вивів Німеччину з-під вторинних санкцій

Меркель хоче, щоб Трамп вивів Німеччину з-під вторинних санкцій

Меркель хоче, щоб Трамп вивів Німеччину з-під вторинних санкцій
19.04.2018

Влада Німеччини буде просити керівництво США про звільнення німецького бізнесу від участі в нових санкціях проти Росії.

Про це повідомив ряд обізнаних джерел, пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на The Wall Street Journal.

Видання повідомляє, що глава мінфіну ФРН Олаф Шольц в ході візиту до Вашингтона попросить США вивести німецькі компанії з під дії антиросійських санкцій. Йдеться не про конкретні компанії, а про весь бізнес Німеччини.

Крім того, це питання Ангела Меркель має намір обговорити на зустрічі з президентом США Дональдом Трампом в кінці квітня.

Джерела стверджують, що причиною такого рішення є тиск, який уряд ФРН відчуває з боку великих компаній, що мають бізнес в РФ. Бізнесмени не готові нести збитки через конфлікт між Америкою і Росією.

Як раніше повідомляла “НАРОДНА ПРАВДА”, представник США в ООН Ніккі Хейлі 15 квітня заявила, що американці введуть санкції на компанії РФ, які сприяють виробництву хімічної зброї у Сирії. Однак, вже 16 квітня Дональд Трамп повідомив, що новий пакет санкцій проти Росії буде скасований.

Нагадаймо, що банки РФ можуть втратити 80-100 мільярдів рублів (42 мільярда гривень) внаслідок антиросійських санкцій США. Президент “Сбербанку” Росії Герман Греф заявив, що основна частина прийдеться на переоцінку капіталу, інша – на фінансовий результат.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/19/merkel-hoche-shhob-tramp-vyviv-nimechchynu-z-pid-vtorynnyh-sanktsij/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская правда — это новый конструктивный проект, главная цель которого комплексное изучение совокупности процессов, происходящих в нашем государстве: социально-гуманитарных, экономических и политических.  Основные направления деятельности сайта Прокурорская правда:  - Комплексные и глубокие исследования внутренней и внешней политики государства,  - Мониторинг социальной и, естественно,  политической жизни людей, имеющих влияние на положение дел в государстве, - Оценка всевозможных экономических, политических рисков,  исходя из значимых действий власть имущих. Прокурорская правда — журналистский проект, имеющий честь настоящего прокурора.  Проект Прокурорская правда — на защите правды для каждого человека.

TOP