Прокурорская Правда: вся правда о ГПУ, новости прокуратурыи силовых ведомств, аналитика событий в Украине, России
Вы находитесь здесь:Главная/Новости/Спочатку було 50/50: нардеп-утікач Онищенко назвав причину революції на Майдані

Спочатку було 50/50: нардеп-утікач Онищенко назвав причину революції на Майдані

Спочатку було 50/50: нардеп-утікач Онищенко назвав причину революції на Майдані
19.04.2018

Народний депутат-утікач Олександр Онищенко в ефірі ток-шоу “Український формат” на телеканалі NewsOne заявив, що Революцію Гідності в Україні фінансували певні люди, зокрема, бізнесмени.

За його словами, тодішній президент України Віктор Янукович почав сильно давити на бізнесменів.

“Спочатку він забирав половину, це було 50/50, а потім він (Віктор Янукович – ред.) почав просто забирати бізнес. Тому самі бізнесмени почали фінансувати Майдан”, – зазначив народний депутат, додавши, що всі подробиці тих подій в Україні описані в його новій книзі під назвою “Петро П’ятий”, яку можна буде купити вже на наступному тижні.

Раніше нардеп Олександр Онищенко повідомив, скільки заплатив Микола Злочевський за закриття кримінальних справ Порошенко.


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2018/04/18/spochatku-bulo-50-50-nardep-utikach-onyshhenko-nazvav-prychynu-revolyutsiyi-na-majdani/”

Похожие материалы (по тегу)

Прокурорская Проверка — это служба автоматической агрегации и обработки (систематизации) новостей, которые публикуются на официальных сайтах прокуратуры. На сайте размещены новости о фактах возбуждения, ходе и результатах расследования уголовных дел, находящихся в производстве следователей прокуратуры, которые в соответствии с УПК могут исходить лишь от органа расследования.

TOP